Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Hunan Hedun Engineering Tools Co.,Ltd.

Van goede kwaliteit Dubbele Schijfsnijder voor verkoop
Van goede kwaliteit Dubbele Schijfsnijder voor verkoop
Gelieve te ontwikkelen meer aardige TBM-Schijfsnijder en met betere prijzen, zodat kunnen wij uw machines verkopen aan meer cliënten en grotere markten bereiken. Dank u

—— Edward Deanda

Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 4 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze samenwerking zal vele jaren duren.

—— j *** a

Ik ben online Chatten Nu

Hunan Hedun Engineering Tools Co.,Ltd.

1 2 3
Hunan Hedun Engineering Tools Co.,Ltd. Hunan Hedun Engineering Tools Co.,Ltd. Hunan Hedun Engineering Tools Co.,Ltd.
office01 公司正门 公司门厅

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : HEDUN
Aantal werknemers : >100
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : 80% - 90%

Het bedrijf is hoofdzakelijk bezig geweest met de productie en de verrichting van schildsnijders en een tunnel gravende hulpmiddelen, boringshulpmiddelen, mijnbouw en boringshulpmiddelen, de hulpmiddelen van de olieveldboring, de hulpmiddelen van de diamantboring, de hulpmiddelen van de techniekboring, en harde legeringsproducten; Technisch overleg bij draad en kabel en tunnel de bouw. De producten worden wijd gebruikt in metrotechniek, tunnels, watermilieubescherming, wegen, de geologie en mijnbouw.

 

 

Momenteel, kunnen de diverse types van het bedrijf van haardplaten, carbidesnijders en andere schildsnijders volledig in de Spoorweguitrusting van China, Tiejian-Zware industrie, Herrenknecht, Mitsubishi, de Tunnel van China, Shenyang-Zware industrie en andere beroemde merken worden gebruikt in binnen- en buitenland verwelken. De schildmachine is wijd gebruikt in de bouw van metro's en tunnels in Peking, Shenzhen, Guangzhou, Shenyang, Nanjing en Chengdu, evenals nationale zeer belangrijke projecten zoals gemeentelijke techniek, van de het zuiden-aan-Noorden het Project Wateroverdracht, en het westen-Oosten Gastransmissie, met zijn uitstekende productkenmerken. , werd geprijst door de bouweenheid. Best-selling twee: meer dan dozijn provincies en autonome gebieden, en ingegaan Japan, de Verenigde Staten, de Verenigde Arabische Emiraten, Brazilië, Australië en andere markten overzee. De bedrijven hangen de „integriteit aan, pragmatisch, wederkerig, en win-win " bedrijfsprincipes, nodigt vrienden in de industrie uit om diverse vormen van samenwerking (met inbegrip van technische samenwerking, nieuw productontwikkeling, aan steekproefverwerking, enz.) uit te voeren.

 

Contactgegevens
Hunan Hedun Engineering Tools Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Mo Chen

Tel.: +86-19973113995

Fax: 86- 731-22876038- 6038

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)